112Purmerend

Klusjesmannen actief in Purmerend

Purmerend – Vanmiddag zijn er verschillende mensen in Purmerend benaderd door engels sprekende klusjesmannen die hun diensten aanbieden. Zo staat te lezen in de verschillende Facebookgroepen van Purmerend. De klusjesmannen zijn voornamelijk van buitenlandse afkomst en hebben een bus met veelal een buitenlands kenteken.

De politie geeft aan dat dit niet verboden is maar dat er in het verleden veel mensen zijn opgelicht bij het aanbieden van dit soort diensten. Let dus zeer goed op wat er geleverd wordt voor welke prijs. Ook is er soms sprake van opdringend en intimiderend gedrag. Vertrouwt u het niet belt u dan met de Politie.

Onze tip is dat Purmerend zelf genoeg klusjesmannen (ZZP-ers) heeft die dit soort werkzaamheden voor u kunnen uitvoeren. Daarmee houdt u ook de lokale ondernemer aan het werk wat natuurlijk weer tot uiting komt in de lokale economie.

Foto: Politie Purmerend

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.