Klusjesmannen actief in Purmerend

Purmerend – Vanmiddag zijn er verschillende mensen in Purmerend benaderd door engels sprekende klusjesmannen die hun diensten aanbieden. Zo staat te lezen in de verschillende Facebookgroepen van Purmerend. De klusjesmannen zijn voornamelijk van buitenlandse afkomst en hebben een bus met veelal een buitenlands kenteken.

De politie geeft aan dat dit niet verboden is maar dat er in het verleden veel mensen zijn opgelicht bij het aanbieden van dit soort diensten. Let dus zeer goed op wat er geleverd wordt voor welke prijs. Ook is er soms sprake van opdringend en intimiderend gedrag. Vertrouwt u het niet belt u dan met de Politie.

Onze tip is dat Purmerend zelf genoeg klusjesmannen (ZZP-ers) heeft die dit soort werkzaamheden voor u kunnen uitvoeren. Daarmee houdt u ook de lokale ondernemer aan het werk wat natuurlijk weer tot uiting komt in de lokale economie.

Foto: Politie Purmerend

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*