14.6 C
Purmerend
zondag 23 juni 2024
HomePurmerendOnderzoek Special Forces Work onder inwoners van Purmerend

Onderzoek Special Forces Work onder inwoners van Purmerend

Purmerend – De gemeente Purmerend, de Prinsenstichting, Baanstede en de Rabobank zijn bezig met een onderzoek. Ze willen erachter komen hoe Purmerenders aankijken tegen het kopen van diensten die door mensen met een beperking worden verricht. Het gaat dan vooral om allerlei haal- en brengdiensten. Hiervoor is een bedrijf in oprichting, dat Special Forces Work gaat heten.

Het idee is dat de mensen met een beperking met een (elektrische) fiets of bakfiets door Purmerend en de directe omgeving (Kwadijk, Zuidoostbeemster) rijden. Ze kunnen pakjes of boodschappen bezorgen, goederen ophalen en wegbrengen en meer van dat soort diensten.

Voor ze dit bedrijf verder opzetten, willen ze graag weten of Purmerenders hiervoor interesse hebben.

Het onderzoek vindt u hier: https://nl.surveymonkey.com/r/RC5DK5FSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,948FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
14.6 ° C
16.1 °
13.3 °
79 %
2kmh
2 %
zo
21 °
ma
22 °
di
25 °
wo
26 °
do
21 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.