Purmerend

Onderzoek Special Forces Work onder inwoners van Purmerend

Purmerend – De gemeente Purmerend, de Prinsenstichting, Baanstede en de Rabobank zijn bezig met een onderzoek. Ze willen erachter komen hoe Purmerenders aankijken tegen het kopen van diensten die door mensen met een beperking worden verricht. Het gaat dan vooral om allerlei haal- en brengdiensten. Hiervoor is een bedrijf in oprichting, dat Special Forces Work gaat heten.

Het idee is dat de mensen met een beperking met een (elektrische) fiets of bakfiets door Purmerend en de directe omgeving (Kwadijk, Zuidoostbeemster) rijden. Ze kunnen pakjes of boodschappen bezorgen, goederen ophalen en wegbrengen en meer van dat soort diensten.

Voor ze dit bedrijf verder opzetten, willen ze graag weten of Purmerenders hiervoor interesse hebben.

Het onderzoek vindt u hier: https://nl.surveymonkey.com/r/RC5DK5F

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.