19.5 C
Purmerend
zaterdag 22 juni 2024
Home* Bijzonder“Tussen Kunst en Kitsch” in Purmerends museum

“Tussen Kunst en Kitsch” in Purmerends museum

Purmerend- Het Purmerends Museum organiseert op woensdag 21 juni een taxatiedag in het museum aan de Kaasmarkt. Eigenaren die denken iets van waarde te bezitten kunnen dan gratis hun spullen laten taxeren.

De taxatiedag wordt georganiseerd in samenwerking met MPO Munten- en PostzegelOrganisatie uit IJsselstein.

Welke zaken kan ik laten taxeren?

Een greep van wat u tijdens de taxatiedag zoal kunt taxeren:

Gouden sieraden en voorwerpen – Gouden horloges – Edelstenen en mineralen – Zilveren sieraden en voorwerpen – Zilveren miniaturen – Tasbeugels en beursjes – Diverse sieraden – Diverse horloges – Etsen, gravures en schilderijen – Militaria – Krissen en diversen – Iconen – Muziekinstrumenten en diversen – Oude documenten – Oude boeken – Diverse boeken, documenten en prenten – Koningshuis – Glaswerk – Swarovski – Wijnen – Gewichten en weegschaaltjes – Tin, koper, brons en divers – Verzilverde- en vergulde voorwerpen – Ethnografie – Bustes en beelden – Beeldjes en poppen – Ansichtkaarten, foto’s en divers – Speelgoed en spellen – Strips en diversen – Modelbouw – Microscopen – Oude tegeltjes – Porselein, aardewerk en divers – Curiosa – Oude aandelen – etc.

De taxatiedag is van 12.00 tot 16.00 uur en er wordt gewerkt in vier blokken van één uur. Als u nog oude spullen wilt laten taxeren dan kunt u tot twee dagen voor aanvang telefonisch een nummer bij het museum reserveren in één van de tijdblokken. U kunt het museum bereiken op tel: 0299-472718.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,945FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
licht bewolkt
19.5 ° C
21.7 °
17 °
70 %
1.3kmh
32 %
za
19 °
zo
22 °
ma
22 °
di
25 °
wo
25 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.