* BijzonderPurmerend

“Tussen Kunst en Kitsch” in Purmerends museum

Purmerend- Het Purmerends Museum organiseert op woensdag 21 juni een taxatiedag in het museum aan de Kaasmarkt. Eigenaren die denken iets van waarde te bezitten kunnen dan gratis hun spullen laten taxeren.

De taxatiedag wordt georganiseerd in samenwerking met MPO Munten- en PostzegelOrganisatie uit IJsselstein.

Welke zaken kan ik laten taxeren?

Een greep van wat u tijdens de taxatiedag zoal kunt taxeren:

Gouden sieraden en voorwerpen – Gouden horloges – Edelstenen en mineralen – Zilveren sieraden en voorwerpen – Zilveren miniaturen – Tasbeugels en beursjes – Diverse sieraden – Diverse horloges – Etsen, gravures en schilderijen – Militaria – Krissen en diversen – Iconen – Muziekinstrumenten en diversen – Oude documenten – Oude boeken – Diverse boeken, documenten en prenten – Koningshuis – Glaswerk – Swarovski – Wijnen – Gewichten en weegschaaltjes – Tin, koper, brons en divers – Verzilverde- en vergulde voorwerpen – Ethnografie – Bustes en beelden – Beeldjes en poppen – Ansichtkaarten, foto’s en divers – Speelgoed en spellen – Strips en diversen – Modelbouw – Microscopen – Oude tegeltjes – Porselein, aardewerk en divers – Curiosa – Oude aandelen – etc.

De taxatiedag is van 12.00 tot 16.00 uur en er wordt gewerkt in vier blokken van één uur. Als u nog oude spullen wilt laten taxeren dan kunt u tot twee dagen voor aanvang telefonisch een nummer bij het museum reserveren in één van de tijdblokken. U kunt het museum bereiken op tel: 0299-472718.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.