14.8 C
Purmerend
vrijdag 14 juni 2024
HomePurmerendToernooi beachvolleybal/korfbal op sportcomplex Heemstee

Toernooi beachvolleybal/korfbal op sportcomplex Heemstee

Purmerend -Sportcomplex Heemstee met twee korfbalvelden en vier beachvolleybalvelden in de Purmer-Noord is niet bij iedereen bekend. Daarom hebben korfbalvereniging Purmer, volleybal vereniging ViP, Clup Welzijn en sportorganisatie Spurd de handen ineengeslagen voor de organisatie van een bijzonder toernooi. De eerste zondagmiddag van juli kunnen teams het tegen elkaar opnemen met korfbal en beachvolleybal. Aanmelden kan tot en met zondag 18 juni. Deelname is gratis, net als de toegang. 

Voor het toernooi zondagmiddag 2 juli zijn gezelligheid en sportieve prestaties uitgangspunt. Teams en individuen vanaf zestien jaar kunnen zich aanmelden voor gratis deelname aan het toernooi met wedstrijden korfbal en beachvolleybal in één competitie. Aanmelden kan tot en met zondag 18 juni via de website spurd.nl. De wedstrijden zijn tussen 13.00 uur en 17.00 uur. De Purmerendse DJ Cripple X zorgt voor lekkere muziek. Een fysiotherapeut is aanwezig om vermoeide sportspieren te verzorgen. Tijdens het toernooi is er een kinderhoek met volop activiteiten en is er informatie te krijgen over korfbal en beachvolleybal en over de sportverenigingen Purmer en ViP.

Het sportcomplex in de Purmer-Noord bestaat al ruim twintig jaar en vaste bespeler sinds de oprichting is KV Purmer. Sinds enkele jaren is ook volleybalvereniging ViP vaste bespeler voor beachvolleybal. Beide sportverenigingen willen met het bijzondere toernooi niet alleen aandacht vragen voor het sportcomplex, maar ook hun sporten en verenigingen presenteren. Sportcomplex Heemstee is gevestigd in de Purmer-Noord, Heemstee 65.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,938FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
14.8 ° C
15.7 °
13.9 °
73 %
5.8kmh
99 %
vr
17 °
za
17 °
zo
18 °
ma
19 °
di
21 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.