PurmerendSport

Toernooi beachvolleybal/korfbal op sportcomplex Heemstee

Purmerend -Sportcomplex Heemstee met twee korfbalvelden en vier beachvolleybalvelden in de Purmer-Noord is niet bij iedereen bekend. Daarom hebben korfbalvereniging Purmer, volleybal vereniging ViP, Clup Welzijn en sportorganisatie Spurd de handen ineengeslagen voor de organisatie van een bijzonder toernooi. De eerste zondagmiddag van juli kunnen teams het tegen elkaar opnemen met korfbal en beachvolleybal. Aanmelden kan tot en met zondag 18 juni. Deelname is gratis, net als de toegang. 

Voor het toernooi zondagmiddag 2 juli zijn gezelligheid en sportieve prestaties uitgangspunt. Teams en individuen vanaf zestien jaar kunnen zich aanmelden voor gratis deelname aan het toernooi met wedstrijden korfbal en beachvolleybal in één competitie. Aanmelden kan tot en met zondag 18 juni via de website spurd.nl. De wedstrijden zijn tussen 13.00 uur en 17.00 uur. De Purmerendse DJ Cripple X zorgt voor lekkere muziek. Een fysiotherapeut is aanwezig om vermoeide sportspieren te verzorgen. Tijdens het toernooi is er een kinderhoek met volop activiteiten en is er informatie te krijgen over korfbal en beachvolleybal en over de sportverenigingen Purmer en ViP.

Het sportcomplex in de Purmer-Noord bestaat al ruim twintig jaar en vaste bespeler sinds de oprichting is KV Purmer. Sinds enkele jaren is ook volleybalvereniging ViP vaste bespeler voor beachvolleybal. Beide sportverenigingen willen met het bijzondere toernooi niet alleen aandacht vragen voor het sportcomplex, maar ook hun sporten en verenigingen presenteren. Sportcomplex Heemstee is gevestigd in de Purmer-Noord, Heemstee 65.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.