3.4 C
Purmerend
dinsdag 28 november 2023
Home* AdPurmerendse ondernemer wint Award, ICT’er van het Jaar 2017

Purmerendse ondernemer wint Award, ICT’er van het Jaar 2017

Purmerend – De dertiende jaarlijkse uitreiking van de ICTWaarborg Awards vond donderdag 29 juni plaats in The Harbour Club Amsterdam. Voor de aanwezigen was ook een actieve rol in de prijsuitreiking toebedeeld, want zij bepaalden voor een deel welke bedrijven aan het eind van de avond met een ICTWaarborg Award naar huis gingen.

Sander Hoogwerf van het Purmerendse bedrijf SWAHO Computer Hulp won de vakprijs in de categorie , ICT’er van het Jaar 2017. Het bijzondere aspect daarbij was dat het vooraf geen uitgemaakte zaak was wie de winnaar zou zijn. De vakjury had na bestudering van de cases in alle categorieën drie bedrijven genomineerd die tijdens de avond van de Awards een pitch hielden van 1 minuut om de zaal te overtuigen. Vervolgens bepaalden de aanwezige branchegenoten door stemming via de mobiele telefoon wie de uiteindelijke winnaar werd.

Sander: “Het was een bijzondere ervaring maar ik ben blij dat het publiek en de vakjury mij hebben gekozen voor deze titel. Buiten hetgeen dat ik er ook hard voor moest werken om in aanmerking te komen moest ik ook een pitch van 1 minuut houden voor een zaal gevuld met ICT professionals. Dapper en zonder spiekbriefje heb ik mijn pitch gedaan en iedereen was erg enthousiast. Ik ben ontzettend blij met deze Award. Mijn klanten reageren ieder geval super positief en mijn Facebook en Linkedin zijn overbelast. Natuurlijk moest ik vrijdag gewoon weer aan het werk maar het was wel een dag vol met geweldige reacties en dat geeft je als zelfstandig ondernemer enorm veel energie. ”

De overige categorieën waren de Marketing Award, Innovatie Award, Duurzaamheid Award en Sociaal Ondernemerschap Award. Vorig jaar won SWAHO Computer Hulp Purmerend de ICT Waarborg award  “Beste Computer Servicebedrijf 2016 Noord-Holland”

Meer informatie over dit Purmerendse bedrijf op: www.swaho.nl

Over ICTWaarborg

De ICTWaarborg Awards zijn dit jaar voor de 13e keer georganiseerd door brancheorganisatie ICTWaarborg. ICTWaarborg is sinds 2004 dé brancheorganisatie voor bedrijven die ICT-producten en ICT-diensten leveren aan consumenten en/of bedrijven. Dit kan zowel in een fysieke showroom, online als op locatie. Het doel van ICTWaarborg is het behartigen van de belangen van deze bedrijven in het algemeen en in het bijzonder van de bij haar aangesloten bedrijven. Ruim 1.300 deelnemers, zowel groot als klein, zijn bij ICTWaarborg aangesloten om samen sterker in de markt te staan.

Foto: aangeleverd SWAHO Computer Hulp.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,733FansLike
2,520VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
3.4 ° C
4.4 °
1.7 °
75 %
3.1kmh
81 %
di
4 °
wo
5 °
do
4 °
vr
3 °
za
3 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.