Op de bon op de Jaagweg

Ilpendam, Purmerend – Dinsdagochtend 4 juli 2017 heeft een motoragent op de Jaagweg vijf bestuurders staande gehouden en bekeurd. Bij de politie waren meldingen binnen gekomen over ongewenst weggedrag van vooral motorrijders.

Tijdens de controle, tussen 8:20 en 9:50 uur, waren vier van de vijf overtreders inderdaad motorrijders. De bestuurders negeerden het inhaalverbod en kregen ter plekke een boete van 230 euro.

Wegwerkzaamheden

Op de Jaagweg wordt gewerkt aan de aanleg van een vrijliggende spitsbusbaan. De tijdelijke rijstroken zijn hierdoor erg smal en om die reden is de snelheidslimiet  verlaagd tot 50 km per uur. In verband met de veiligheid van de verkeersdeelnemers en de mensen die aan de weg werken, zal de politie de komende tijd vaker controleren.

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

2 Comments

  1. Hoe denkt EBS de rijtijden van de bussen naar Amsterdam te halen? Mag toch aannemen dat deze ook op snelheid bekeurd worden als ze sneller dan 50 km/h rijden.

  2. Op zich niets op af te dingen, maar wanneer worden mensen met dezelfde bekeuring geconfronteerd die veel te langzaam op de jaagweg rijden terwijl het niet nodig is. Die veroorzaken mede het inhaalgedrag !

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*