PurmerendSport

KNSB Baancompetitie senioren op 22 juli 2017

Purmerend – Op zaterdag 22 juli 2017 is er weer een wedstrijd in het kader van de KNSB Baancompetitie op Inline-Skate Piste Purmerring. Deze keer zijn de junioren en de senioren aan de beurt, welke vanuit het hele land naar Purmerend zullen komen. De wedstrijden starten om 18:00 uur en de toegang is gratis.

Dit nieuwsbericht is mede mogelijk gemaakt door:

Op het wedstrijdprogramma staan deze dag een 300 meter sprint, waarbij de rijders een zo snel mogelijk tijd neer moeten zetten. Bij dit onderdeel worden ook de baanrecords in de gaten gehouden, waarbij er een reële kans is dat er een baanrecord verbeterd gaat worden. De Purmerendse Inline-Skate piste kan zich immers nog steeds scharen tussen een van de snelste pistes in Nederland.

Na de 300 meter sprint volgt een puntenafvalkoers, waarbij over een van te voren vastgestelde afstand punten zijn te behalen maar ook rijders zullen afvallen. Kortom een wedstrijd die voor veel spektakel kan zorgen, waarbij degene met meeste verzamelde punten zal winnen. Na de laatste wedstrijd zal direct de prijsuitreiking plaats vinden.

Van de Purmerendse IJs en Inline-Skate club staan diverse rijders aan de start waaronder de Jordy Fronik uit Purmerend, Kevin Floris uit Wormer en Marissa Dekker uit Zwaag.

De Purmerring is te vinden aan het Trimpad 10 in Purmerend, nabij het Kinderparadijs en de Heemtuin. Het advies is om zoveel mogelijk met de fiets te komen omdat er een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar zullen zijn.

Foto: Aangeleverd / Cees Bandt

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....
Powered by