112Purmerend

Getuigen gezocht zware mishandeling Koningsnacht 2016

Purmerend- In de uitzending van BureauNH van gistermiddag is een zaak aan bod gekomen waar getuigen worden gezocht van een zware mishandeling op Koningsnacht 2016 in Purmerend. Het slachtoffer heeft nog steeds last van hoofdpijn en heeft blijvende gehoorschade opgelopen.

Dat is de trieste balans na een zware mishandeling tijdens Koningsnacht 2016 in Purmerend. Bekijk het verhaal van het slachtoffer in de video.

Jij kan de politie helpen! Was jij getuige? Weet jij wie de dader(s) is? Heb jij informatie? Help de politie en het slachtoffer!

Deel dit bericht. Tag mensen uit Purmerend in de reacties (zodat ze ook de video te zien krijgen). Help deze zaak samen met ons op te lossen. De dader(s) mag hier niet ongestraft mee weg komen!

Informatie of tips? 0900-8844. Anoniem: 0800-7000.

Bron: Politie Purmerend / Facebook.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.