8.7 C
Purmerend
zaterdag 20 april 2024
Home* DuurzaamMelkwegbrug wordt afgetuigd

Melkwegbrug wordt afgetuigd

Purmerend – Vandaag (24 juli 2017)  is er gestart met groot onderhoud en het vervangen van de contourverlichting van de Melkwegbrug. De nieuwe LED-verlichting is duurzaam, minder storingsgevoelig en goed bestand tegen alle weersinvloeden. Bovendien kunnen lampjes makkelijker worden vervangen, als er iets stuk is.

De nieuwe duurzame LED-verlichting bewees zichzelf al in andere delen van de wereld met het verlichten van gebouwen, bruggen en andere kunstwerken. Voor de gemeente Purmerend was vooral belangrijk dat de verlichting dezelfde uitstraling behoudt, zoals deze nu is.

Kanaaldijk tijdelijk dicht

De werkzaamheden duren tot 4 augustus. Tijdens de klus gaat de kanaaldijk dicht omdat hierop een kraan komt om de verlichting te kunnen vervangen. De afsluiting wordt ter plaatse duidelijk door borden aan het begin bij de Jan Blankenbrug en aan de andere kant bij het begin van de Kanaaldijk-Neckerstraat. De Melkwegbrug zelf blijft gewoon in gebruik.

Foto en koptekst: Piet Jonker.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,875FansLike
2,548VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
8.7 ° C
10 °
7.8 °
78 %
9.8kmh
62 %
za
8 °
zo
10 °
ma
9 °
di
10 °
wo
11 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.