Jaagweg weer 4 avonden/nachten op slot

Purmerend – De Jaagweg gaat de aankomende 4 avonden en nachten weer op slot voor werkzaamheden. De tijden van afsluiting zijn van 20:00 uur in de avond tot 05:00 uur in de ochtend. De werkzaamheden zijn noodzakelijk om de bereikbaarheid in de regio Waterland voor fietsers, automobilisten en reizigers met het openbaar vervoer te bevorderen door de aanleg van een spitsbusbaan.

Verkeersregelaars, die staan aan de kant van Purmerend en het Schouw, zijn ingehuurd om het verkeer om te leiden. Bestemmingsverkeer kan ten alle tijden van de Jaagweg gebruik blijven maken, net als hulpdiensten en openbaar vervoer. Het doorgaande verkeer vanuit Amsterdam wordt via de N247, N244 en A7 omgeleid. Het doorgaande verkeer vanuit Purmerend wordt via de A7, N244 en N247 omgeleid.

De volgende nachtafsluitingen zijn gepland van:

  • maandag 7 augustus van 20.00 uur t/m dinsdag 8 augustus 5.00 uur.
  • dinsdag 8 augustus van 20.00 uur t/m woensdag 9 augustus 5.00 uur.
  • woensdag 9 augustus van 20.00 uur t/m donderdag 10 augustus 5.00 uur.
  • donderdag 10 augustus van 20.00 uur t/m vrijdag 11 augustus 05.00 uur.

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*