11.2 C
Purmerend
vrijdag 7 juni 2024
Home112Politie vraagt medewerking omwonenden Hooft Hasselaarstraat

Politie vraagt medewerking omwonenden Hooft Hasselaarstraat

Purmerend – De politie vraagt omwonenden van de Hooft Hasselaarstraat om medewerking naar aanleiding van de geweldadige steekpartij van afgelopen zaterdag. De politie is op zoek naar eventuele getuigen van dit incident of personen die hier meer informatie over hebben. Ook naar mogelijke camerabeelden en/of filmpjes wordt gezocht. Dit laten ze weten in een brief aan omwonenden.

Afgelopen zaterdagochtend tegen 06:00 uur werd de buurt opgeschrikt door een steekincident waarbij een 43 jarige man uit Purmerend ernstig gewond is geraakt. Toen agenten ter plaatse kwamen zagen zij op straat een 48 jarige man staan met bebloede kleding. Hij bleek een conflict te hebben gehad met een 43-jarige man die ernstig gewond in de bosjes werd aangetroffen. Hij werd in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis. De 48 jarige man en een 29 jarige vrouw zijn ter plekke aangehouden. De meeste bewoners werden wakker door het lawaai van de traumahelikopter die lande op het schoolplein van ‘t Prisma aan de Gasinjetstraat.

Update 16:50 uur: Inmiddels is bekend dat ook de 43 jarige zwaargewonde man als verdachte is aangehouden. Zijn toestand is stabiel en buiten levensgevaar. In de zaak zitten nu drie verdachten vast.

Mocht u informatie hebben dan komt de politie graag met u in contact op 0900-8844. Vraag hierbij naar onderzoeksteam Rila. Ook anoniem informatie geven is mogelijk. Telefonisch via 0800-7000 of via de internetsite: www.meldmisdaadanoniem.nl

Relevant artikel: https://regiopurmerend.nl/2017/08/05/steekpartij-op-hooft-hasselaarstraat/Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,928FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
zeer lichte bewolking
11.2 ° C
12.3 °
9.5 °
71 %
0.7kmh
16 %
vr
17 °
za
17 °
zo
16 °
ma
14 °
di
12 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.