Purmerend

Gezellige afsluitende kampavond bij kinderparadijs

Purmerend – Aaaaaah… dat is jammer… vrijdag 1 september is het alweer de laatste dag van de schoolvakantie. Maar dat wordt even spetterend afgesloten met ‘de kampavond’ bij kinderparadijs, want daar moet je een keer bij zijn geweest.

De kampavond bestaat uit twee delen. Het eerste deel is het gezamenlijk eten op het kinderparadijs in een grote groep. Dit vindt plaats tussen 17:00-19:00 uur. Wil je mee-eten, dan zul je je daarvoor moeten opgeven bij [email protected] of ga even langs bij het kinderparadijs en schrijf je in. Mee-eten kost 3 Euro per persoon en er kunnen maximaal 40 kinderen mee-eten.

Het tweede deel van de avond is GRATIS en daar hoef je je niet voor op te geven. Dit deel start om 19:00 uur en duurt tot 22:30 uur.  Er worden allerlei leuke spelletjes georganiseerd, zoals spijker slaan, rondjes rennen met een beker water, touw trekken en balonnetje prikken vanaf de rolletjesbaan. Ook maken we met zijn allen een boswandeling. Na afloop van de wandeling hebben ze een groot gezamenlijk vuur, waar je nog lekker even bij kunt zitten, tot je weer opgehaald wordt door je ouders. Tijdens kampavond is het net even anders allemaal dan normaal, dus er wordt niet zelf een vuurtje gemaakt of getimmerd.

Het kinderparadijs adviseert wel om stevige en gesloten schoenen te dragen en geen synthetische kleding aan te trekken. Het wordt een gezellige boel.

Maar tot 1 september is er ook genoeg te doen, kijk hiervoor op de Facebookpagina van het Kinderparadijs.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.