17.7 C
Purmerend
dinsdag 16 juli 2024
HomePurmerendGezellige afsluitende kampavond bij kinderparadijs

Gezellige afsluitende kampavond bij kinderparadijs

Purmerend – Aaaaaah… dat is jammer… vrijdag 1 september is het alweer de laatste dag van de schoolvakantie. Maar dat wordt even spetterend afgesloten met ‘de kampavond’ bij kinderparadijs, want daar moet je een keer bij zijn geweest.

De kampavond bestaat uit twee delen. Het eerste deel is het gezamenlijk eten op het kinderparadijs in een grote groep. Dit vindt plaats tussen 17:00-19:00 uur. Wil je mee-eten, dan zul je je daarvoor moeten opgeven bij [email protected] of ga even langs bij het kinderparadijs en schrijf je in. Mee-eten kost 3 Euro per persoon en er kunnen maximaal 40 kinderen mee-eten.

Het tweede deel van de avond is GRATIS en daar hoef je je niet voor op te geven. Dit deel start om 19:00 uur en duurt tot 22:30 uur.  Er worden allerlei leuke spelletjes georganiseerd, zoals spijker slaan, rondjes rennen met een beker water, touw trekken en balonnetje prikken vanaf de rolletjesbaan. Ook maken we met zijn allen een boswandeling. Na afloop van de wandeling hebben ze een groot gezamenlijk vuur, waar je nog lekker even bij kunt zitten, tot je weer opgehaald wordt door je ouders. Tijdens kampavond is het net even anders allemaal dan normaal, dus er wordt niet zelf een vuurtje gemaakt of getimmerd.

Het kinderparadijs adviseert wel om stevige en gesloten schoenen te dragen en geen synthetische kleding aan te trekken. Het wordt een gezellige boel.

Maar tot 1 september is er ook genoeg te doen, kijk hiervoor op de Facebookpagina van het Kinderparadijs.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,959FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
17.7 ° C
18.4 °
16.7 °
81 %
4.5kmh
99 %
di
18 °
wo
21 °
do
23 °
vr
25 °
za
25 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.