21.7 C
Purmerend
dinsdag 23 juli 2024
Home* VerkiezingenWordt Purmerend finalist verkiezing middelgrote binnenstad?

Wordt Purmerend finalist verkiezing middelgrote binnenstad?

Boxtel – Purmerend heeft in de zomerperiode hard gewerkt aan het samenstellen van een bidbook. Op 31 juli 2017 is het bidbook, opgesteld door het Binnenstad Ondernemers Fonds Purmerend, ondertekend door de belangrijkste stakeholders. In het bidbook geven de genomineerde binnensteden, aan de hand van het beantwoorden van vragen, aan welke ontwikkelingen de binnenstad de afgelopen twee jaar heeft doorgemaakt en waarom zij de titel ‘Beste Binnenstad’ verdienen.

Aan de hand van deze bidbooks worden de binnensteden beoordeeld door de jury. Op 12 september worden de resultaten gepresenteerd en worden de 2 finalisten per categorie (grote en middelgrote binnensteden) bekend gemaakt tijdens het Retail & Media congres op de Dutch Media Week.

In de categorie ‘middelgrote binnensteden’ zijn naast Purmerend de steden Almere, Den Helder, Hoofddorp en Roosendaal nog in de race voor een finaleplaats. In de categorie ‘grote binnensteden’ zijn dit de binnensteden van Arnhem, Breda, Enschede, Den Haag en Nijmegen.

Relevant artikel: https://regiopurmerend.nl/2017/05/30/purmerend-genomineerd-beste-middelgrote-binnenstad/

Vervolg

Nadat de vier finalisten bekend worden gemaakt op het Retail & Media Congres, volgt de laatste fase van de Verkiezing Beste Binnenstad, namelijk het bepalen van de winnaars. Om dit te kunnen bepalen, bezoekt de jury eind oktober de vier finalesteden. Tijdens dit bezoek krijgen de steden de mogelijkheid om de jury te overtuigen. Op donderdag 23 november 2017 worden in Rotterdam de winnaars bekend gemaakt.

Meer informatie over de verkiezing, de procedure en eerdere winnaars is te vinden op de website www.debestebinnenstad.nl.

Op de hoogte blijven van de Verkiezing Beste Binnenstad? Houd de website in de gaten of volg @bestebinnenstad op twitter.

Foto: BOF Purmerend – http://www.bofpurmerend.nlSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,969FansLike
2,556VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
21.7 ° C
23.4 °
20 °
67 %
1.3kmh
6 %
di
21 °
wo
21 °
do
23 °
vr
21 °
za
20 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.