112Landsmeer

Hennepkwekerij ontdekt, 6 aanhoudingen

Landsmeer – Na een melding heeft de politie donderdagmiddag, 7 september 2017, rond 17.00 uur een hennepkwekerij gevonden in een bedrijfspand aan de Scheepsbouwersweg.

Dit nieuwsbericht is mede mogelijk gemaakt door:

In het bedrijf werden vijf mannen aangehouden. Buiten werd nog een zesde man aangehouden. Twee verdachten komen uit Amsterdam, van de andere vier moet nog vastgesteld worden waar zij wonen. Zij worden verdacht van betrokkenheid bij het kweken van hennep.

In het pand werden een aantal kweekruimtes gevonden, waarvan er één ook daadwerkelijk in gebruik was.  Ook bleek er sprake van diefstal van stroom. Alle verdachten zijn voor nader onderzoek ingesloten.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....
Powered by