EvenementPurmerend

Win gratis kaarten voor voorstelling familiecircus Barani

Purmerend – Hooggeëerd publiek. Familiecircus Barani is neergestreken op het evenemententerrein aan de Purmerenderweg en gaat daverende optredens verzorgen. Circus Barani is een echt familiecircus met voor een ieder wat wils. Groot of klein. Het maakt niet uit; een ieder zal onder de indruk zijn van het prachtige programma!!

Zij brengen zij u een voorstelling op hoogstaand niveau met een uitgebreid en adembenemend programma. Een greep uit het programma: tempo jongleren, dierenacts met diervriendelijk getrainde pony’s, geiten, duiven en honden. Natuurlijk ontbreekt ook de dolkomische clown niet die volwassene en kind weer flink aan het lachen zal maken. De show duurt ongeveer een uur en drie kwartier waarbij ook de jongsten zich niet zullen vervelen. Met andere woorden: Komt dat zien, komt dat zien!

En RegioPurmerend geeft in samenwerking met het familiecircus 5 x 2 kaarten weg. Tag met wie je dit weekend naar het circus wilt en waarom. Je hebt tot vanavond (6 oktober 2017) 19:00 uur de tijd. Om 20:00 uur maken wij de winnaars bekend. Je kan dan de voorstelling van zaterdag- of zondagmiddag gratis bezoeken.

Heb je niet gewonnen. Dan kan je met korting naar het circus door onderstaande bon uit te printen en in te leveren.

 

Voorstellingen:

Vrijdag 6 oktober 2017 – 17:00 uur
Zaterdag 7 oktober 2017 – 15:00 uur
Zondag 8 oktober 2017 – 14:00 uur

Kijk voor meer informatie op de website van het circus www.barani.nl

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.