112Purmerend

Veertien tips overval geldloper ING Koestraat

Purmerend – Vanavond maakte het TV programma Opsporing Verzocht van AVROTROS de eerste resultaten bekend van de uitzending van verleden week waarin de overval op een geldloper in de Koestraat werd behandeld. De overval op de geldloper was op 21 december 2016.

Het TV programma gaf aan dat er tot nu toe veertien tips zijn binnengekomen en dat het onderzoek weer in volle gang is. Volgens het TV programma zijn er namen genoemd, is er getipt over de kleding van de daders en waar het geld van de overval was aangeboden. Dit geld zou door een zogenaamde overvalknop in de geldkoffer onbruikbaar zijn gemaakt.

Nog steeds kunt u uw tips kwijt indien u meer informatie heeft. Dit kan op de gebruikelijke telefoonnummers van de politie of via het tipformulier op: https://opsporingverzocht.avrotros.nl/tips/

Bekijk hieronder de uitzending van verleden week.

Relevante artikelen:

Overval geldloper ING Koestraat in Opsporing Verzocht (video)

Overval geldloper ING Koestraat

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.