112Purmerend

Minderjarige inbrekers aangehouden

Purmerend – Op woensdagmorgen 22 november 2017 hield de politie twee jongens aan op verdenking van inbraak in een bedrijfspand aan de Zwanebloem in Purmerend. De verdachten zijn jongens uit Wormer en Purmerend van 16 jaar oud.

Omstreeks 01.10 uur kreeg de politie melding dat er twee jongens waren gezien die met mogelijk knuppels bij het winkelcentrum zouden zijn. Hier trof de politie beide verdachten aan. Een liep aan de achterzijde van het centrum. De tweede bleek op het dak te zijn geklommen. Beide heren hadden een ijzeren traaf bij zich, mogelijk om iets in te slaan of open te breken.

Beide verdachten zijn aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.