1.4 C
Purmerend
zondag 3 december 2023
Home* Goede doelenStem op uw favoriete goede doel uit Purmerend

Stem op uw favoriete goede doel uit Purmerend

Purmerend – Zes goede doelen uit Purmerend meldden zich de afgelopen weken aan voor de spaarronde van 2018 van Stichting Specsavers Steunt. Nu is het aan de inwoners van Purmerend welke lokale initiatieven er doorgaan naar de finale, door te stemmen op hun favoriete goede doel. Het winkelteam van Specsavers Purmerend kiest uit deze drie finalisten een winnaar waar vervolgens gedurende het hele jaar in de winkel voor wordt gespaard.

Ieder jaar verkiezen alle winkels van Specsavers één lokaal goed doel waar zij een jaar lang voor gaan sparen. Voor elke klant die een bril of hoortoestel koopt wordt een vast bedrag opzijgezet. In totaal worden er jaarlijks zo’n 130 lokale initiatieven door heel Nederland gesteund. Ook Specsavers Purmerend draagt op deze manier een steentje bij aan de lokale gemeenschap. Farzad Khoyi, optiekpartner bij Specsavers Purmerend: “Wij zijn erg onder de indruk van de aanmeldingen die we hebben ontvangen van mooie initiatieven hier uit de omgeving. Het liefst steunen we ze allemaal, maar we zullen er één moeten kiezen die aan het einde van spaarjaar 2018 een financiële bijdrage van ons ontvangt. En daar kunnen we wel wat hulp bij gebruiken. Breng dus snel uw stem uit!”

Stemmen

De goede doelen waarop de inwoners kunnen stemmen zijn:

Het Schooltje van Dik Trom, Stedelijk Orkest Purmerend, Stichting Odion, locatie de Graslanden, Stichting ReR Purmerend, Stichting SoGoed, Stichting Villa.

Stemmen kan tot en met donderdag 30 november 10.00 uur via de website www.stichtingspecsaverssteunt.nl waar u ook meer informatie vindt van de goede doelen. Specsavers Purmerend kiest vervolgens uit de drie doelen met de meeste stemmen een winnaar. Op 7 december 2017 maakt Specsavers Purmerend bekend voor welk lokaal doel zij in 2018 gaat sparen.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,741FansLike
2,522VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
lichte regen
1.4 ° C
2.2 °
-0 °
82 %
1.3kmh
49 %
zo
2 °
ma
2 °
di
5 °
wo
7 °
do
4 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.