* KerstmisPurmerend

Kerst pop-up store in Winkelcentrum Overwhere

Purmerend – Op vrijdag 1 december a.s. opent de kerst pop-up store Always Christmas voor een maand zijn deuren in Winkelcentrum Overwhere. De aankomende dagen wordt de laatste hand gelegd aan de indeling en het interieur. De eigenaren Piet en Justin Duijvelshoff hebben er naar eigen zeggen zin in. Al twee jaar hebben ze hun eigen webshop die waanzinnig goed loopt. Vanuit de webshop is het idee van een kerst pop-up store ontstaan. 

Je waant je in dit kleine winkeltje in een echt kerstmarkt zoals ook te zien is in Duitsland. De artikelen staan er mooi uitgelicht bij. Piet: “De kerstspullen die wij aanbieden zijn inderdaad gelieerd aan de Duitse Kerstmarkten. Onze kerstartikelen kan je bijna niet vinden in Nederland. We hebben groots ingekocht. We moeten deze week nog wat dingen regelen en dan openen we a.s. vrijdag in de ochtend. De winkel zal tot eind december open zijn. Dus nog even geduld. Natuurlijk kan je alvast kijken in onze webshop op www.alwayschristmas.nl waar overigens niet alle kerstspullen staan die wij in de pop-up winkel aanbieden.”

Onze fotograaf mocht alvast even naar binnen maar niet alle plaatjes zoals een geheel overzicht van de winkel mochten al naar buiten. Justin: “We willen het winkelend publiek juist verrassen vandaar dat er ook gordijnen voor de winkelruiten zitten. Als je de winkel wil zien dan nodig ik iedereen van harte uit om te komen kijken in december. Een paar foto’s zijn prima maar niet alles.”


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.