17.7 C
Purmerend
woensdag 22 mei 2024
Home* KerstmisKerst pop-up store in Winkelcentrum Overwhere

Kerst pop-up store in Winkelcentrum Overwhere

Purmerend – Op vrijdag 1 december a.s. opent de kerst pop-up store Always Christmas voor een maand zijn deuren in Winkelcentrum Overwhere. De aankomende dagen wordt de laatste hand gelegd aan de indeling en het interieur. De eigenaren Piet en Justin Duijvelshoff hebben er naar eigen zeggen zin in. Al twee jaar hebben ze hun eigen webshop die waanzinnig goed loopt. Vanuit de webshop is het idee van een kerst pop-up store ontstaan. 

Je waant je in dit kleine winkeltje in een echt kerstmarkt zoals ook te zien is in Duitsland. De artikelen staan er mooi uitgelicht bij. Piet: “De kerstspullen die wij aanbieden zijn inderdaad gelieerd aan de Duitse Kerstmarkten. Onze kerstartikelen kan je bijna niet vinden in Nederland. We hebben groots ingekocht. We moeten deze week nog wat dingen regelen en dan openen we a.s. vrijdag in de ochtend. De winkel zal tot eind december open zijn. Dus nog even geduld. Natuurlijk kan je alvast kijken in onze webshop op www.alwayschristmas.nl waar overigens niet alle kerstspullen staan die wij in de pop-up winkel aanbieden.”

Onze fotograaf mocht alvast even naar binnen maar niet alle plaatjes zoals een geheel overzicht van de winkel mochten al naar buiten. Justin: “We willen het winkelend publiek juist verrassen vandaar dat er ook gordijnen voor de winkelruiten zitten. Als je de winkel wil zien dan nodig ik iedereen van harte uit om te komen kijken in december. Een paar foto’s zijn prima maar niet alles.”Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,924FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
17.7 ° C
19 °
16.2 °
71 %
8.9kmh
99 %
wo
18 °
do
17 °
vr
16 °
za
17 °
zo
20 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.