Thijs Kroese benoemd tot beste raadslid periode 2014-2018

Purmerend – PvdA raadslid Thijs Kroese is beste raadslid van de afgelopen raadsperiode 2014-2018 geworden. Politiek verslaggever Piet van Dijk van RTV-Purmerend heeft na afloop van de gemeenteraadsvergadering de prijs uitgereikt. De jury bestond uit verslaggevers en personen die de politiek in Purmerend op de voet volgen.

De jury roemde Raadslid Kroese om zijn effectiviteit, hij weet vanuit de oppositie resultaten te boeken. Hij is scherp in het debat, met goede feitenkennis. Effectief in het politieke handwerk en komt met haalbare ideeën. Kroese verdedigt zijn standpunten met hand en tand, met soms interessante en vernieuwende invalshoeken. Verder werd hij geprezen om de manier waarop hij zich verdiept in de zaken. De jury had een klein puntje van kritiek: Thijs mag wat meer lachen!

Als tweede eindigde raadslid Ernst van Damme van Lijst van Damme en op een gezamenlijke derde plaats eindigde D66 raadslid Tom de Jong samen met Eveline Tijmstra van het CDA.

vlnr: Tom de Jong, Thijs Kroese, Ernst van Damme
Eveline Tijmstra

 

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Met een overzicht van de belangrijkste artikelen
En exclusieve kortingsacties van winkeliers.
En veel meer. Laat u verrassen. De eerste nieuwsbrief zult u eind oktober ontvangen.

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*