PolitiekPurmerend

Thijs Kroese benoemd tot beste raadslid periode 2014-2018

Purmerend – PvdA raadslid Thijs Kroese is beste raadslid van de afgelopen raadsperiode 2014-2018 geworden. Politiek verslaggever Piet van Dijk van RTV-Purmerend heeft na afloop van de gemeenteraadsvergadering de prijs uitgereikt. De jury bestond uit verslaggevers en personen die de politiek in Purmerend op de voet volgen.

De jury roemde Raadslid Kroese om zijn effectiviteit, hij weet vanuit de oppositie resultaten te boeken. Hij is scherp in het debat, met goede feitenkennis. Effectief in het politieke handwerk en komt met haalbare ideeën. Kroese verdedigt zijn standpunten met hand en tand, met soms interessante en vernieuwende invalshoeken. Verder werd hij geprezen om de manier waarop hij zich verdiept in de zaken. De jury had een klein puntje van kritiek: Thijs mag wat meer lachen!

Als tweede eindigde raadslid Ernst van Damme van Lijst van Damme en op een gezamenlijke derde plaats eindigde D66 raadslid Tom de Jong samen met Eveline Tijmstra van het CDA.

vlnr: Tom de Jong, Thijs Kroese, Ernst van Damme
Eveline Tijmstra

 

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.