Purmerend

Verkiezingsborden weer in het straatbeeld (peiling)

Purmerend – De strijd om de beste plekken op de lantaarnpalen is weer begonnen door de politieke partijen. Vannacht zijn de eerste verkiezingsborden opgehangen door Stadspartij Purmerend met een afbeelding van lijsttrekker Mario Hegger. Vanmiddag was lijsttrekker André Fleeré van Groep HOP bezig met het bevestigen van zijn verkiezingsborden en ongetwijfeld zullen er nog veel meer partijen volgen.

Een omstander geeft aan dat deze borden leiden tot verrommeling van het straatbeeld en gevaarlijke verkeerssituaties. Een andere voorbijganger geeft aan dat zulke borden mogelijk niet leiden tot extra stemmen voor deze partijen en dat zulke borden ook een omgekeerde werking zouden kunnen hebben.

Het ophangen van verkiezingsborden is in Purmerend toegestaan en deze moeten voldoen aan artikel 12 van de plaatselijke APV. In sommige andere gemeenten is dit al afgeschaft.

Hoe dan ook, wat vindt u eigenlijk van al die verkiezingsborden langs de openbare weg?

Wat vindt u eigenlijk van al die verkiezingsborden?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Foto’s: Haico Kats.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....
Powered by