Purmerend

Verkiezingsborden weer in het straatbeeld (peiling)

Purmerend – De strijd om de beste plekken op de lantaarnpalen is weer begonnen door de politieke partijen. Vannacht zijn de eerste verkiezingsborden opgehangen door Stadspartij Purmerend met een afbeelding van lijsttrekker Mario Hegger. Vanmiddag was lijsttrekker André Fleeré van Groep HOP bezig met het bevestigen van zijn verkiezingsborden en ongetwijfeld zullen er nog veel meer partijen volgen.

Een omstander geeft aan dat deze borden leiden tot verrommeling van het straatbeeld en gevaarlijke verkeerssituaties. Een andere voorbijganger geeft aan dat zulke borden mogelijk niet leiden tot extra stemmen voor deze partijen en dat zulke borden ook een omgekeerde werking zouden kunnen hebben.

Het ophangen van verkiezingsborden is in Purmerend toegestaan en deze moeten voldoen aan artikel 12 van de plaatselijke APV. In sommige andere gemeenten is dit al afgeschaft.

Hoe dan ook, wat vindt u eigenlijk van al die verkiezingsborden langs de openbare weg?

Wat vindt u eigenlijk van al die verkiezingsborden?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Foto’s: Haico Kats.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.