112Purmerend

Beroving op Henri Dunantstraat

Purmerend – De politie heeft 3 verdachten aangehouden voor een beroving vanmiddag op de Henri Dunantstraat. Het slachtoffer heeft lichte verwondingen en de politie stelt een onderzoek in.

Meer informatie is nog niet aanwezig. Heeft u meer informatie die van belang kan zijn voor het onderzoek, dan hoort de politie dat graag op 0900-8844 of via misdaad anoniem 0800-7000.

Update:

Het slachtoffer werd beroofd van zijn muts en telefoon. Dat gebeurde door vier personen. Getuigen gaven het signalement door aan de politie. Vervolgens konden drie van de vier verdachten worden aangehouden.

Het gaat om twee jongens van 14 en 16 jaar uit Purmerend en een 13-jarige jongen uit Amsterdam. Hun ouders zijn ingelicht over de arrestatie.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.