112Purmerend

62-jarige Purmerender aangehouden voor mishandeling

Purmerend – Op zaterdagmiddag hield de politie een 62-jarige Purmerender aan wegens mishandeling van een 52-jarige plaatsgenoot.

Omstreeks 17.05 uur kreeg de politie melding van een mishandeling bij een flatgebouw aan de Citerstraat in Purmerend. Ter plaatse trof de politie het slachtoffer met verwondingen aan zijn hoofd. De man werd door de ambulance voor behandeling van zijn verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De man verklaarde met een breekijzer op zijn hoofd geslagen te zijn.

Ter plaatse in de flat kon de politie de verdachte aanhouden. Hier bleek het niet om een breekijzer te gaan, maar om een houten balk waarmee geslagen was.

De politie stelt een onderzoek in naar de aanleiding van de mishandeling.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.