112Purmerend

Politie zoekt getuigen van woningbrand

Purmerend – De politie is op zoek naar getuigen van een brand op zondagmorgen in een woning aan de Binnendijk in Purmerend. Getuigen kunnen zich melden op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op tel.nr. 0800-7000.

Omstreeks 02.20 uur kreeg de politie melding van een brand in een woning. Ter plaatse bleek dat er brandend materiaal door de brievenbus naar binnen was gegooid. De bewoners hadden de brand op tijd ontdekt en konden deze met een paar emmers water blussen. Ambulancepersoneel kwam ter plaatse voor een onderzoek van de bewoners. Niemand bleek verwondingen te hebben opgelopen.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.