Politie zoekt getuigen van woningbrand

Purmerend – De politie is op zoek naar getuigen van een brand op zondagmorgen in een woning aan de Binnendijk in Purmerend. Getuigen kunnen zich melden op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op tel.nr. 0800-7000.

Omstreeks 02.20 uur kreeg de politie melding van een brand in een woning. Ter plaatse bleek dat er brandend materiaal door de brievenbus naar binnen was gegooid. De bewoners hadden de brand op tijd ontdekt en konden deze met een paar emmers water blussen. Ambulancepersoneel kwam ter plaatse voor een onderzoek van de bewoners. Niemand bleek verwondingen te hebben opgelopen.

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Met een overzicht van de belangrijkste artikelen
En exclusieve kortingsacties van winkeliers.
En veel meer. Laat u verrassen. De eerste nieuwsbrief zult u eind oktober ontvangen.

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*