Tijdelijke huisvesting nader toegelicht

Impressie van de woonunits, zoals de gemeente van plan is aan te schaffen. De woningen zijn tijdelijk, maar van dusdanig kwalitatieve uitstraling dat ze niet van permanent te onderscheiden zijn.

Purmerend – Maandag 9 en woensdag 11 april 2018 nodigt de gemeente Purmerend de buren van de tijdelijke woningen voor een tweede keer uit voor een informatieavond over de plannen. Op deze manier willen ze iedereen de gelegenheid bieden om vragen te stellen en ideeën te opperen.

Maandag 9 april is de informatieavond tussen 19.30 en 21.30 uur in wijkcentrum De Inval (Karekietpark 16). Woensdag 11 april is de informatieavond tussen 19.30 en 21.30 uur in Kind en Tienercentrum Riekstraat (Riekstraat 21). Iedereen is van harte welkom, ook buiten de direct omwonenden. Medewerkers van de gemeente zijn aanwezig. Het is een inloopbijeenkomst zonder programma.

Het voorstel

Het voorstel van de gemeente is om op een aantal locaties tijdelijke woningen te plaatsen. Deze woningen zijn voor mensen, die door de lange wachttijd op een sociale huurwoning tussen wal en schip dreigen te raken. De locaties zijn: Westerweg 69, Karekietpark, Etserstraat en de Kanaaldijk. De gemeenteraad bespreekt de plannen eerste in de raadscommissie van 12 april en neemt op 26 april het definitieve besluit over dit voorstel.

Informatie is te vinden op www.woneninpurmerend.nl/tijdelijkewoningen. Onderaan deze pagina kunnen mensen, die op de hoogte willen blijven, een belangstellingsformulier invullen.

Foto: aangeleverd gemeente Purmerend.

Relevante artikelen:

Gemeente Purmerend plaatst 120 containerwoningen

Bewoners woedend over containerwoningen: “Het is gewoon schandalig”

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*