Purmerend

Gloednieuwe auto Britt Dekker vernield: “Pokkedief”

Purmerend – Onbekenden hebben vannacht een ruitje van de gloednieuwe auto van Britt Dekker ingeslagen en het stuur vernield. “Heb ik eindelijk ’s een nieuwe auto gekocht in mijn leven, jatten ze mijn halve stuur!”

Op foto’s die de presentatrice op social media plaatste is te zien dat een deel van het stuur van haar auto ontbreekt. Ook hebben ze een ruitje bij het linker achterportier ingeslagen.

Britt baalt enorm, want ze heeft de auto net en kan er zo niet mee rijden. En dat terwijl ze naar opnames van een hondendans moest. Ze laat aan mediapartner NH Nieuws weten dat ze een taart regelt voor degene die haar de dader van de vernieling kan aanwijzen.

Het is niet de eerste keer dat dieven huishouden in Britts auto. Eerder werd een geliefde wedstrijdcap uit haar vorige – knalroze – bolide gestolen. Die kreeg ze gelukkig weer terug.

Tekst: Mediapartner NH-Nieuws.

https://twitter.com/Brittjje/status/982174911388041216

Nieuws maken kost nou eenmaal geld. En gratis nieuws bestaat niet. Vond u dit een interessant artikel? Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.