112Purmerend

27 jarige man uit Middenbeemster aangehouden voor stelen kluis

Middenbeemster – Op zondagmiddag 4 februari 2018 vond er een insluiping plaats in een woning van een hoogbejaarde vrouw in een verzorgingshuis op de Warmoesstraat in Wormerveer.

De bewoonster lag op bed toen de man een jas over haar hoofd gooide. De dader liep vervolgens naar een kast en pakte de kluis die hier stond en nam de kluis mee. Deze kluis was overigens verder leeg. Op beelden was de dader te zien en deze camerabeelden werden na toestemming van de Officier van Justitie vertoond in o.a. de tv-opsporingsprogramma’s Bureau NH en Opsporing Verzocht.

Na tips naar aanleiding van de tv-uitzendingen heeft de recherche een 27-jarige verdachte uit Middenbeemster aangehouden. Hij werd in Amsterdam aangehouden en is ingesloten.

De recherche zet het onderzoek voort.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.