14 C
Purmerend
woensdag 29 mei 2024
Home* KatwoudeHuis Jan Jaap van der Wal grotendeels in as door brand (video)

Huis Jan Jaap van der Wal grotendeels in as door brand (video)

Katwoude – Bij een brand aan de Hoogedijk in Katwoude is een groot deel van een huis ernstig beschadigd geraakt. De drie bewoners, cabaretier Jan Jaap van der Wal, zijn vrouw en kind, raakten niet gewond, zij konden het pand op tijd verlaten.

Rond 0.45 uur vannacht ontstond de brand, vermoedelijk in de open haard. De vlammen sloegen daarna al snel meters hoog uit het dak. De schade aan het vrijstaande huis is groot: volgens de brandweer is er met name veel waterschade.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,929FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
14 ° C
15.1 °
13.3 °
80 %
4.9kmh
100 %
wo
17 °
do
16 °
vr
18 °
za
15 °
zo
17 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.