112Purmerend

Medische inzet Traumahelikopter Overlanderstraat

Purmerend – De traumahelikopter is aangestuurd om medische inzet te verlenen in verband met een ongeluk bij het Gildeplein. 

Ook de ambulance en de politie waren ter plaatse. Wat er precies gebeurd is, is nog onbekend.

Update: via Mediapartner NH-Nieuws.

Een man is vanmiddag onwel geworden in een auto op de Overlanderstraat in Purmerend. De bestuurder zou zijn aangehouden.

Bij het incident was veel politie op de been. Een ooggetuige meldt dat de man in de auto werd gereanimeerd door ambulancepersoneel. Hij werd met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

De bestuurder van de auto is volgens een politiewoordvervoerder aangehouden, omdat er harddrugs in het voertuig werd aangetroffen. De politie zoekt nu uit of dat iets te maken zou hebben met het onwel worden van de man.

Foto en video: Saskia Bakker

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.