Reuring 2018 – Straattheaterdag in de binnenstad (impressie)

Purmerend – De binnenstad van Purmerend stond zaterdag in het teken van internationaal straattheater. Niet schrikken als je plotseling op straat midden in een theatervoorstelling stond, want de stad vulde zich met professionele theatermakers, acrobaten en dansers uit alle windstreken.

Daarnaast werden er zaterdagmiddag verschillende optredens en voorstellingen gegeven in cafés op en rond de Koemarkt.

Vanavond gaat het feest weer verder in het Leeghwaterpark. De Anouk Tribute Band brengt een ode aan Anouk, The Bruceband aan Bruce Springsteen en Rootsriders aan Bob Marley op het hoofdpodium. Op het muziekpodium in het Zwoele Groen staan deze avond o.a. Niels van der Gulik en Joost Botman (Simon & Garfunkel tribute) en Hircus Circus (The Beach Boys tribute + Queen tribute). Theater in het park is er Shiva Grings, Adam Read en La Mondiale Générale.

Kijk voor het programma op: www.reuring.com

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*