* Reuring 2018Purmerend

Reuring 2018 – Straattheaterdag in de binnenstad (impressie)

Purmerend – De binnenstad van Purmerend stond zaterdag in het teken van internationaal straattheater. Niet schrikken als je plotseling op straat midden in een theatervoorstelling stond, want de stad vulde zich met professionele theatermakers, acrobaten en dansers uit alle windstreken.

Daarnaast werden er zaterdagmiddag verschillende optredens en voorstellingen gegeven in cafés op en rond de Koemarkt.

Vanavond gaat het feest weer verder in het Leeghwaterpark. De Anouk Tribute Band brengt een ode aan Anouk, The Bruceband aan Bruce Springsteen en Rootsriders aan Bob Marley op het hoofdpodium. Op het muziekpodium in het Zwoele Groen staan deze avond o.a. Niels van der Gulik en Joost Botman (Simon & Garfunkel tribute) en Hircus Circus (The Beach Boys tribute + Queen tribute). Theater in het park is er Shiva Grings, Adam Read en La Mondiale Générale.

Kijk voor het programma op: www.reuring.com

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.