muziekPurmerend

Nieuwe single ValleoMusic – Step It Up

Purmerend – Purmerender Valleo heeft weer een nieuwe single uitgebracht. Voor de 23 jarige Purmerender een nieuwe mijlpaal in zijn carrière want dit is zijn eerste soloclip. De video is opgenomen in het amfitheater in het Leeghwaterpark door Golden Lotus Entertainment.

Valleo is al vanaf zijn 11e jaar met muziek bezig. Het doel van Valleo is om met zijn muziek zoveel mogelijk mensen te bereiken en natuurlijk om door te breken. In het werkzame leven is Valleo beveiligingsbeambte en heeft hij net zijn diploma behaald. “Ik ben nog op zoek naar werk in de beveiliging. Dus als iemand wat weet hoor ik dat graag, al heeft full-time muziek maken natuurlijk mijn voorkeur.”

Instagram ValleoMusic: https://www.instagram.com/valleomusic/

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.