12.7 C
Purmerend
zondag 14 april 2024
HomemuziekNieuwe single ValleoMusic - Step It Up

Nieuwe single ValleoMusic – Step It Up

Purmerend – Purmerender Valleo heeft weer een nieuwe single uitgebracht. Voor de 23 jarige Purmerender een nieuwe mijlpaal in zijn carrière want dit is zijn eerste soloclip. De video is opgenomen in het amfitheater in het Leeghwaterpark door Golden Lotus Entertainment.

Valleo is al vanaf zijn 11e jaar met muziek bezig. Het doel van Valleo is om met zijn muziek zoveel mogelijk mensen te bereiken en natuurlijk om door te breken. In het werkzame leven is Valleo beveiligingsbeambte en heeft hij net zijn diploma behaald. “Ik ben nog op zoek naar werk in de beveiliging. Dus als iemand wat weet hoor ik dat graag, al heeft full-time muziek maken natuurlijk mijn voorkeur.”

Instagram ValleoMusic: https://www.instagram.com/valleomusic/Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,871FansLike
2,545VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
12.7 ° C
14 °
10.6 °
57 %
0.9kmh
100 %
zo
11 °
ma
8 °
di
9 °
wo
9 °
do
9 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.