112verkeer

A8 Coentunnel richting A7 afgesloten – ongeval 6 voertuigen

Zaanstad – Even na 16:00 uur op donderdag 9 augustus vond er bij Zaandijk op de A8 een ongeval plaats tussen 6 voertuigen. De A8 in de richting van de aansluiting met de A7 is volledig afgesloten. Voor de aansluiting met de A7 is er inmiddels een lange file ontstaan. Ook vanuit de A7 is de A8 richting Beverwijk dicht. Houd dit bericht in de gaten voor meer updates.

“Dat ziet er niet best uit op knp. Zaandam vanuit Amsterdam. Ook vanaf de kan je de A8 naar Beverwijk niet op. Je kan er voorzichtig langs. Als je over de A8 naar de A7 richting Hoorn wil, krijg je zeker met hinder te maken”, laat Rijkswaterstaat via twitter weten

 

 

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.