112Purmerend

Viertal aangehouden na inbraak Anne Franklaan

Purmerend – De politie heeft donderdagmiddag een 18-jarige man uit Hoorn, een 19-jarige vrouw en een 26-jarige man uit Purmerend en een 23-jarige man uit Monnickendam aangehouden.

Een getuige meldde rond 16.30 uur dat hij vier personen bij een woning aan de Anne Franklaan aan het slot zag rommelen en dat zij vervolgens het pand binnen gingen. De politie kreeg tijdens het aanrijden te horen dat twee personen de woning verlieten, in een witte auto stapten en wegreden. Op de Rudolf Garrelstraat zagen agenten deze auto rijden en gaven de bestuurder een stopteken. Hieraan werd voldaan en kon het tweetal worden aangehouden. In de auto werden patronen aangetroffen die in beslag zijn genomen. Ondertussen hielden andere agenten het duo aan dat zich nog in de woning bevond. Het kwartet werd overgebracht naar het bureau en ingesloten voor nader onderzoek.

Bron: politie


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.