* Zaandam112

Purmerender (42) steelt statiegeldflessen

Purmerend – Gisteren kreeg de politie een melding vanaf een supermarkt gevestigd aan het Koningin Julianaplein in Zaandam dat daar een mogelijke diefstal had plaatsgevonden. Een man zou twee grote zakken meevoeren waar mogelijk gestolen waar in zou zitten.

De politie trof de man op het fietspad achter de supermarkt aan. Hij droeg twee grote zakken bij zich gevuld met lege statiegeldflessen. Uit onderzoek bleek dat deze zojuist waren weggenomen vanuit de supermarkt.

De verdachte, een 42-jarige man uit Purmerend, werd aangehouden en overgebracht naar bureau Zaandijk. Er zal gekeken worden of er, naast het strafrechtelijke traject, een hulpverleningstraject opgestart kan worden.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.