11.4 C
Purmerend
donderdag 8 juni 2023
Home* ZaandamPurmerender (42) steelt statiegeldflessen

Purmerender (42) steelt statiegeldflessen

Purmerend – Gisteren kreeg de politie een melding vanaf een supermarkt gevestigd aan het Koningin Julianaplein in Zaandam dat daar een mogelijke diefstal had plaatsgevonden. Een man zou twee grote zakken meevoeren waar mogelijk gestolen waar in zou zitten.

De politie trof de man op het fietspad achter de supermarkt aan. Hij droeg twee grote zakken bij zich gevuld met lege statiegeldflessen. Uit onderzoek bleek dat deze zojuist waren weggenomen vanuit de supermarkt.

De verdachte, een 42-jarige man uit Purmerend, werd aangehouden en overgebracht naar bureau Zaandijk. Er zal gekeken worden of er, naast het strafrechtelijke traject, een hulpverleningstraject opgestart kan worden.


4 GRATIS kussens

Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,323FansLike
2,236VolgersVolg
1,592VolgersVolg

Het weer

Purmerend
licht bewolkt
11.4 ° C
12.8 °
10.6 °
90 %
2.7kmh
41 %
do
21 °
vr
24 °
za
26 °
zo
26 °
ma
21 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.