* nazomerfeestweek 2018Purmerend

Nazomerfeestweek: open dag Brandweer Purmerend 2018 (fotoverslag)

Purmerend – Instorting na plofkraak was één van de grote scenario’s dit jaar bij de open dag van de brandweer Purmerend. Ook de brandweer van Schiphol was aanwezig met een crashtender.

Op het terrein was er van alles te doen. Zo kon je mee de hoogte in een bakje, waren er duikers actief waarmee je kon communiceren, een 3D Experience en was er een instorting-scenario waar de hulpdiensten in gecoördineerde gezamenlijkheid bezig waren.

Kinderen konden met een knipkaart de verschillende demonstraties af om daarna beloond te worden met een diploma en een ijsje.

Ook ambulancemedewerkers waren aanwezig om de nodige informatie te verschaffen. De dierenambulance en het Ogen en Oren Project waren ook aanwezig met een kraam.

Volgens commandant André Siebeling was het drukker dan de jaren ervoor en was deze dag een enorm succes.

Foto’s: Haico Kats – voor de gehele reportage kijkt u op regio11.nl

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.