* 360Purmerend

Spectaculair: demonstratie open dag brandweer redding persoon uit auto (360° video)

Purmerend – Tijdens de open dag vandaag van de brandweer Purmerend was 1 van de scenario’s een gewond persoon redden die in de auto zat. Hiervoor moest de brandweer de deur met hydraulische apparatuur wegknippen.

Vervolgens kon ambulancepersoneel aan de gang om het slachtoffer te redden. Kijk hieronder een spectaculaire 360 graden video van de redding vanuit de auto. Vergeet niet je telefoon naar links of rechts te bewegen of gebruik je vingers om te swipen. Mocht u geen 360° video zien (meestal oudere telefoons), klik dan hier en open de video in de youtube app.

Met dank aan de brandweer Purmerend die ons toestemming gaf voor het plaatsen van de camera.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.