10 C
Purmerend
donderdag 25 april 2024
Home* nazomerfeestweek 2018Nazomerfeestweek: programma woensdag 12 september

Nazomerfeestweek: programma woensdag 12 september

Purmerend – De Nazomerfeestweek is weer van start gegaan. Van vrijdag 7 september tot en met zondag 16 september is er van alles te doen in Purmerend. Natuurlijk houden wij je op de hoogte van de vele activiteiten en geven we verslag in woord en beeld. Hieronder vindt u het programma van woensdag september. Het complete programmaoverzicht vindt u hier.

Woensdag 12 september – Kidsmiddag, voetbaltoernooi, toernooi Keezen

Kinderen kunnen genieten van allerlei spelletjes op de Koemarkt: dansen, steenwerpen, hindernisbaan en ga zo maar door. Tegen het eind van de middag wordt er gestreden om de Marktstadbokaal tijdens het jaarlijkse voetbaltoernooi tussen alle Purmerendse voetbalclubs en is er een Keezen toernooi in Proeflokaal Bakker op de Koemarkt.

DE NaZomerFeestWeek in het klein en voor de JEUGD – Koemarkt – Woensdag 12 september 2018 tussen 14:30 en 17:30 uur

Alle activiteiten van de Nazomerfeestweek worden op deze woensdagmiddag ook georganiseerd voor de kids.

Denk aan streetbasketbal, dansen, skelter ringsteken, steenwerpen, oudhollandse spellen, hindernisbaan, targetschieten en ga zo maar door.

Een middag voor alle kids in Purmerend en uiteraard gratis

Organisatie in handen van onze partner Spurd Sport.

OPEN TRAINING KORFBAL VERENIGING BEP – Terrein BEP aan de Flevostraat nr 50. – Woensdag 12 september 2018 van 17:00 tot 18:00 uur.

Korfbalvereniging BEP verzorgt op de velden aan de Flevostraat deze woendag een open training voor de kids van 4 tot en met 11 jaar. Een leuke manier om kennis te maken met deze sport. Wie weet ben jij wel het talent van Purmerend!

Kom dus naar de open training bij BEP. Uiteraard gratis. En als je papa en mama, opa en oma of vriendjes willen blijven kijken, dan kan dat natuurlijk!

Voor meer info kijk op de website https://kvbep.nl/

KEEZEN – Koemarkt – Woensdag 12 september 2018 – inschrijven vanaf 18:30 uur – Aanvang 19:00 uur – € 5,=/team van 5 personen.

Keezen is een bordspel wat elke winter maandelijks bij Proeflokaal Bakker wordt gespeeld

Het uiteindelijke doel van het spel is om alle pionnen van jou en/of jouw partner in het thuis-vak te spelen, en het voorkomen dat de tegenstander dit voor elkaar krijgt. Als je alleen bent heb je gewonnen op het moment dat jouw pionnen binnen zijn.

Inschrijven kan nog bij Proeflokaal Bakker Koemarkt 44 [email protected] per teams van 5 pers. Kosten per team bedraagt  5 euro wat geheel ten goede komt aan de ALS Stichting.

VOETBALTOERNOOI om de Marktstadbokaal voor DEF PUPILLEN – Terrein: Purmersteijn – Woensdag 12 september 2018 vanaf 17.30 uur

Het jaarlijkse voetbaltoernooi tussen de Purmerendse voetbalclubs is ook dit jaar weer aanwezig tijdens de feestweek. 4 Clubs strijden om de Marktstadbokaal. Naast de Wherevogels nemen ZOB, FC Purmerend en Purmersteyn deel aan het toernooi.

Er wordt gestreden om de Marktstadbokaal.

 



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,903FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
10 ° C
11.7 °
8.3 °
63 %
8.5kmh
100 %
do
9 °
vr
11 °
za
13 °
zo
15 °
ma
15 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.