18.1 C
Purmerend
vrijdag 24 mei 2024
Home* ShowbizzMarnix uit Wijdewormer doet mee aan Boer zoekt Vrouw

Marnix uit Wijdewormer doet mee aan Boer zoekt Vrouw

WIJDEWORMER – Vleesveehouder Marnix uit Wijdewormer doet mee aan Boer zoekt Vrouw.  Vanavond is de eerste aflevering te zien op NPO 1 om 20:25 uur. Regio Purmerend wenst Marnix veel succes en hoopt dat hij de liefde van zijn leven vindt!

De 39-jarige Marnix uit Wijdewormer is vleesveehouder en paardenfokker. Hij is trots op zijn dieren en gaat zelfs met z’n dikbilstieren naar shows. “Ik ben een billenman”, grapt hij tegen Yvon Jaspers. “Mijn huis ligt vol met prijzen.”

Tegendraads
De boer is naar eigen zeggen geen makkelijk persoon om mee samen te zijn. “Het moet gaan zoals ik wil, ik ben echt stronteigenwijs. Dan zeggen ze: ‘op ieder potje past een dekseltje’, maar als je tegendraads bent is dat lastig.” Toch heeft Marnix ook zeker een romantische kant: “Soms kijk ik ‘s avonds, als de zon onder gaat, over m’n land. Dat is het mooiste wat er is en die momenten wil ik dolgraag delen.”

Via dit filmpje stelde Marnix zich in mei 2018 voor aan Nederland.

Foto: Boer zoekt VrouwSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,925FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
18.1 ° C
19.4 °
16.6 °
71 %
1.8kmh
96 %
vr
18 °
za
18 °
zo
21 °
ma
17 °
di
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.