Smaakmakend Purmerend op de Koemarkt begonnen

Purmerend – Grills en Green-Eggs worden met houtskool gevuld en aangestoken. Kaasplankjes worden voorbereid. Wijnen worden klaargezet en de champagnes gaan in het ijs. Mise-en-place werkzaamheden worden uitgevoerd. De ondernemers van smaakmakend Koemarkt zijn er klaar voor.

Brasa heeft een uitgebreide kaart, Brasserie 1434 pakt ook uit maar laat de gerechten in eigen keuken maken om vervolgens te serveren “want om nu een grote pizzaoven the gaan verhuizen is ook wat”, Roast heeft zoals altijd weer een special thema. Cafe de Heeren maakt zijn befaamde biefstuk klaar, Proeflokaal Bakker schenkt 2 bieren, een red IPA van Brouwerij ’t IJ en een donkere stout van brouwerij Maximus. Berging brouwerij, die zijn brouwerij heeft in de oude melkfabriek aan de Jaagweg, is aanwezig met 4 verschillende bieren.

Een proeverij van verschillende wijnen kunt u vinden bij Franzen tabak, wijnen en koffie. Voor 5 euro kunt u 5 verschillende speciaal geïmporteerde wijnen proeven. Met de fluistercode “RegioPurmerendFranzen” krijgt u 10% korting.

Snab Brouwerij is ook aanwezig met 4 verschillende bieren waaronder een 1410, Spa Snab Pale Ale, IJsbok en de Koning Honing waarvoor de exotische Silicaanse Oranjebloesem en romige Canadese Klaverhoning wordt gebruikt. Biercafe De Bonte Koe heeft 8 verschillende bieren op de tap. En ook voor een broodje beenham kunt u op de Koemarkt terecht en nog veel meer. De ondernemers hebben uitgepakt en verwelkomen u graag.

Foto’s: Rob Klaucke

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Met een overzicht van de belangrijkste artikelen
En exclusieve kortingsacties van winkeliers.
En veel meer. Laat u verrassen. De eerste nieuwsbrief zult u eind oktober ontvangen.

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*