112Purmerend

Bij toeval ontdekte hennepkwekerij Nijlstraat, meer dan 200 planten

Purmerend – De hennepkwekerij die de politie vanochtend bij toeval ontdekte bevatte een kwekerij met ruim 200 planten. In de woning op de eerste verdieping was er vanochtend sprake van wateroverlast. Omdat de bewoner niet thuis was, heeft de brandweer de deur van de woning op de eerste verdieping open gezaagd. Binnen werd – naast een hoop water – onverwachts ook een wietplantage gevonden.

De kwekerij is inmiddels door een gespecialiseerd bedrijf ontmanteld. Salvage heeft de schade aan en in het gebouw opgenomen en treft maatregelen. De lift in het appartementencomplex is lange tijd buiten werking gesteld ivm mogelijk elektrocutie gevaar. Of het pand door de burgemeester tijdelijk wordt gesloten is nog onbekend.

Relevant artikel:

Wateroverlast leidt tot vondst wietplantage Nijlstraat

Foto’s: Haico Kats – Regio11.nl

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: