* AdvertorialPurmerend

Opmerkelijke namen in schappen bij slijterij Arthur & Co

Purmerend – Bij slijterij Arthur & Co in het Makado Winkelcentrum liggen wel heel opmerkelijke dranken in de schappen. Lekkerding, Neuken en Happy End heten de dranken. Volgens de slijterij zijn zij de enige in Purmerend die de likeur met de naam Neuken verkoopt.

“Verleden week had ik een erotisch pakket gemaakt met de dranken. Gewoon als grap. Wat denk je? Loopt er een oudere dame van 93 jaar binnen en die kocht het voor haar kleinzoon. Binnen 10 minuten had ik dat pakket verkocht.”, geeft de eigenaresse aan. “Ik ga weer nieuwe pakketten maken.”

Neuken likeur Original is een drankje op basis van rode vodka en frambozen met 14% alcohol. Lekkerding is een likeur met een smaakcombinatie van honing, vanille en sinaasappel met 25% alcohol en Happy End is een likeur die in verschillende versies te koop is en heeft een alcoholpercentage van 15%.

Op de vraag waarom deze slijterij de enige is in Purmerend die de likeur Neuken verkoopt: “Misschien durven de andere slijterijen het niet in te kopen vanwege de naam. De dranken zijn per fles te koop voor rond de 14 euro en doen het altijd goed als verjaardagcadeau.”

Foto’s: Rob Klaucke


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.