Opmerkelijke namen in schappen bij slijterij Arthur & Co

Purmerend – Bij slijterij Arthur & Co in het Makado Winkelcentrum liggen wel heel opmerkelijke dranken in de schappen. Lekkerding, Neuken en Happy End heten de dranken. Volgens de slijterij zijn zij de enige in Purmerend die de likeur met de naam Neuken verkoopt.

“Verleden week had ik een erotisch pakket gemaakt met de dranken. Gewoon als grap. Wat denk je? Loopt er een oudere dame van 93 jaar binnen en die kocht het voor haar kleinzoon. Binnen 10 minuten had ik dat pakket verkocht.”, geeft de eigenaresse aan. “Ik ga weer nieuwe pakketten maken.”

Neuken likeur Original is een drankje op basis van rode vodka en frambozen met 14% alcohol. Lekkerding is een likeur met een smaakcombinatie van honing, vanille en sinaasappel met 25% alcohol en Happy End is een likeur die in verschillende versies te koop is en heeft een alcoholpercentage van 15%.

Op de vraag waarom deze slijterij de enige is in Purmerend die de likeur Neuken verkoopt: “Misschien durven de andere slijterijen het niet in te kopen vanwege de naam. De dranken zijn per fles te koop voor rond de 14 euro en doen het altijd goed als verjaardagcadeau.”

Foto’s: Rob Klaucke

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Met een overzicht van de belangrijkste artikelen
En exclusieve kortingsacties van winkeliers.
En veel meer. Laat u verrassen. De eerste nieuwsbrief zult u eind oktober ontvangen.

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*