13.2 C
Purmerend
vrijdag 9 juni 2023
HomePurmerendPurmerendse in de prijzen bij de Zankyou International Wedding Awards

Purmerendse in de prijzen bij de Zankyou International Wedding Awards

Purmerend – De Purmerendse weddingplanner en (bloem)stylist Tamarah van Dijk van ‘The Bridal Blush’ is in de prijzen gevallen als nationaal winnaar van de ZIWA-Awards in de categorie ‘Bruiloft Styling’. Eerder won zij de regionale award.

“Het is een enorme eer om deze award te mogen winnen. Er zijn zo veel goede bruiloft stylisten in Nederland, dus om dan één van de drie winnaars te zijn is te gek! Mijn team en ik werken in het trouwseizoen keihard om de mooiste bruiloften vorm te geven, hoe fijn is het dan dat anderen dit zien? Ik denk dat wij een sterke combinatie aanbieden van styling én bloemwerk, zodat wij echt alles op elkaar kunnen aansluiten”, aldus Tamarah. Onlangs heeft The Bridal Blush een pand betreden in De Baanstee, waar zij ook (flex)werkplekken aan andere vrouwelijke ondernemers verhuurt én netwerkevents organiseert onder de naam SheEO Workspaces.

Tamarah deelt de prijs met twee andere bruiloft stylisten in Nederland. Tamarah: “De andere twee zijn ook enorme toppers op dit gebied. Het is fijn dat Zankyou zo laat zien dat er wat te kiezen is op het gebied van styling en dat men het steeds belangrijker vind dat de bruiloft tot in detail op elkaar aansluit. De mogelijkheden zijn eindeloos en passend bij elk budget. Dat maakt ons werk zo leuk. “

Zankyou is een onlineplatform waar bruidsparen kunnen kennismaken met leveranciers voor hun bruiloft. Elk jaar organiseren zij de ZIWA Zankyou International Wedding Awards. Regionale winnaars komen via stemmen van bruidsparen en trouwleveranciers tot stand, de nationale winnaar wordt bepaald door een vakjury.

Meer informatie op: https://www.thebridalblush.nl


4 GRATIS kussens

Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,325FansLike
2,236VolgersVolg
1,592VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
13.2 ° C
14 °
11.7 °
87 %
2.7kmh
5 %
vr
25 °
za
25 °
zo
25 °
ma
24 °
di
21 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.