Purmerend

Purmerendse in de prijzen bij de Zankyou International Wedding Awards

Purmerend – De Purmerendse weddingplanner en (bloem)stylist Tamarah van Dijk van ‘The Bridal Blush’ is in de prijzen gevallen als nationaal winnaar van de ZIWA-Awards in de categorie ‘Bruiloft Styling’. Eerder won zij de regionale award.

“Het is een enorme eer om deze award te mogen winnen. Er zijn zo veel goede bruiloft stylisten in Nederland, dus om dan één van de drie winnaars te zijn is te gek! Mijn team en ik werken in het trouwseizoen keihard om de mooiste bruiloften vorm te geven, hoe fijn is het dan dat anderen dit zien? Ik denk dat wij een sterke combinatie aanbieden van styling én bloemwerk, zodat wij echt alles op elkaar kunnen aansluiten”, aldus Tamarah. Onlangs heeft The Bridal Blush een pand betreden in De Baanstee, waar zij ook (flex)werkplekken aan andere vrouwelijke ondernemers verhuurt én netwerkevents organiseert onder de naam SheEO Workspaces.

Tamarah deelt de prijs met twee andere bruiloft stylisten in Nederland. Tamarah: “De andere twee zijn ook enorme toppers op dit gebied. Het is fijn dat Zankyou zo laat zien dat er wat te kiezen is op het gebied van styling en dat men het steeds belangrijker vind dat de bruiloft tot in detail op elkaar aansluit. De mogelijkheden zijn eindeloos en passend bij elk budget. Dat maakt ons werk zo leuk. “

Zankyou is een onlineplatform waar bruidsparen kunnen kennismaken met leveranciers voor hun bruiloft. Elk jaar organiseren zij de ZIWA Zankyou International Wedding Awards. Regionale winnaars komen via stemmen van bruidsparen en trouwleveranciers tot stand, de nationale winnaar wordt bepaald door een vakjury.

Meer informatie op: https://www.thebridalblush.nl


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.