112Purmerend

Man slachtoffer van straatroof op de Wagenweg

Purmerend – Een 59-jarige man uit Purmerend is vrijdagochtend het slachtoffer geworden van een straatroof. Dit gebeurde op de Wagenweg.

Het slachtoffer verliet rond 02.45 uur te voet een café aan de Koemarkt in de richting van de Wagenweg. Toen hij het café uitstapte, werd hij direct door twee jongens gevolgd. Op de Wagenweg schopte en sloeg het tweetal de Purmerender neer en maakte hem geld afhandig. Toen de mannen hun buit binnen hadden, sloegen zij op de vlucht in de richting van de Hoornselaan. Het slachtoffer liep hierna terug naar het café en hier werd de politie ingeschakeld. De gealarmeerde agenten maakten een zoekslag, de straatrovers werden echter niet meer aangetroffen.

Het slachtoffer kon zijn belagers als volgt omschrijven;

  • Dader 1: Licht getint, normaal postuur, rond de 1,80 meter, kort haar, bril, donkere trui zonder opdruk.
  • Dader 2: Blank, stevig postuur, rond de 1,75 meter, donkere trui met wit/grijze letters op de borst.

Getuigenoproep

De politie doet onderzoek naar deze straatroof en is op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien of heeft u andere informatie die kan helpen bij het onderzoek? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.