10.8 C
Purmerend
zondag 14 april 2024
Home112Karekietpark: de dag na de grote brand (dronebeelden)

Karekietpark: de dag na de grote brand (dronebeelden)

Purmerend – In een leegstaande school op het Karekietpark woedde in de ochtend van 16 november 2018 een zeer grote brand. Brandweerkorpsen uit de hele regio werden ingezet. Er werd een Grip 1 afgekondigd. Het betrof een leegstaand schoolgebouw, welke gesloopt zou gaan worden. Brandstichting wordt vooralsnog niet uitgesloten. 

De brand ontstond even na 04:00 gistermorgen. Al snel werd de situatie opgeschaald. Eerst naar zeer groot, vervolgens naar Grip1. Korpsen uit de gehele omgeving waren aanwezig om de brand te bestrijden.

Tijd om vandaag eens te kijken wat er van over is maar dan vanuit de lucht.

Dronebeelden: Rob Klaucke

Relevant artikel:

Asbest vrijgekomen bij zeer grote brand leegstaande school KarekietparkSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,872FansLike
2,545VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
10.8 ° C
11.7 °
10 °
73 %
0.9kmh
100 %
zo
12 °
ma
8 °
di
11 °
wo
8 °
do
8 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.