4.9 C
Purmerend
maandag 6 februari 2023
HomePurmerendWinnaar Bokkenwandeltocht neemt prijs bij Expert Purmerend in ontvangst

Winnaar Bokkenwandeltocht neemt prijs bij Expert Purmerend in ontvangst

Purmerend – Dick de Vries mocht vanmiddag bij Expert Elektronica Purmerend zijn prijs in ontvangst nemen die hij had gewonnen met de bokkenwandeltocht van 28 oktober j.l. De prijs werd overhandigt door Robert Zijp, bedrijfsleider bij Expert in de Westerstraat.

Expert Purmerend stelde dit jaar wederom een prijs ter beschikking. In de voorgaande jaren waren dat koffieautomaten en nu dus een zogenaamde Fat Bike, een soort Mountainbike met hele dikke banden. Deelnemers aan de Bokkenwandeltocht op 28 oktober j.l. konden een stempelkaart inleveren om voor de prijs in aanmerking te komen. Hiervoor moesten minimaal 5 stempels uit verschillende horecagelegenheden worden verzameld.

De trotste winnaar Dick: “Een mooie prijs. Bier drinken en nog een prijs winnen ook.” De deelnemende horecabedrijven waren: Stadscafé Spijkerman Eten & Drinken, Brasserie Zomaar, Café de Stapper, Theatercafé de Purmaryn, Snooker & Poolcenter, Biercafé De Bonte Koe, Proeflokaal Bakker en Café Aad de Wolf.

De trekking door Frans Spijkerman en Paul Verhoeven

Relevant artikel:

Weekendtip: zondag a.s. Bokkenwandeltocht


Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,210FansLike
2,236VolgersVolg
1,549VolgersVolg

Het weer

Purmerend
zeer lichte bewolking
4.9 ° C
5.6 °
3.9 °
90 %
4.3kmh
15 %
zo
5 °
ma
7 °
di
5 °
wo
6 °
do
6 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.