Winnaar Bokkenwandeltocht neemt prijs bij Expert Purmerend in ontvangst

Purmerend – Dick de Vries mocht vanmiddag bij Expert Elektronica Purmerend zijn prijs in ontvangst nemen die hij had gewonnen met de bokkenwandeltocht van 28 oktober j.l. De prijs werd overhandigt door Robert Zijp, bedrijfsleider bij Expert in de Westerstraat.

Expert Purmerend stelde dit jaar wederom een prijs ter beschikking. In de voorgaande jaren waren dat koffieautomaten en nu dus een zogenaamde Fat Bike, een soort Mountainbike met hele dikke banden. Deelnemers aan de Bokkenwandeltocht op 28 oktober j.l. konden een stempelkaart inleveren om voor de prijs in aanmerking te komen. Hiervoor moesten minimaal 5 stempels uit verschillende horecagelegenheden worden verzameld.

De trotste winnaar Dick: “Een mooie prijs. Bier drinken en nog een prijs winnen ook.” De deelnemende horecabedrijven waren: Stadscafé Spijkerman Eten & Drinken, Brasserie Zomaar, Café de Stapper, Theatercafé de Purmaryn, Snooker & Poolcenter, Biercafé De Bonte Koe, Proeflokaal Bakker en Café Aad de Wolf.

De trekking door Frans Spijkerman en Paul Verhoeven

Relevant artikel:

Weekendtip: zondag a.s. Bokkenwandeltocht

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Met een overzicht van de belangrijkste artikelen
En exclusieve kortingsacties van winkeliers.
En veel meer. Laat u verrassen. De eerste nieuwsbrief zult u eind oktober ontvangen.

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*