* Regio op StraatPurmerend

Regio op Straat: Trouwauto Purmerend “In deze decembermaand boeken is 10% korting.”

Purmerend – Regio op Straat wordt drie keer per week op maandag, woensdag en vrijdag om 17:00 uur gepubliceerd. Elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen

Afgelopen vrijdag waren wij bezig met opnames in het Makado Winkelcentrum. We herkenden Edwin van Rookhuizen en zijn vrouw en wisten dat hij iets met trouwauto’s deed. We schoten ze aan in de Ay-Market. Temidden van de eieren, brood en de pakjes thee vertelde Edwin vol passie over zijn hobby voor oude auto’s en hoe zijn bedrijf is ontstaan. “Ik heb twee auto’s en ben bezig met een derde. Het is een uit de hand gelopen hobby. Het is meer passie dan business.”

“Hij is ook af en toe bruidsmeisje.”, zegt Belinda. “Als hij in Purmerend een trouwerij rijdt, dan ga ik meestal even kijken. Als Edwin dan aankomt zie je een blij gezicht.” Omdat we ze toch voor de camera hadden gaven wij een marketing voorzetje. “Ik vind het een goed idee. Als ze in december boeken, 10% korting.”, zegt Edwin.

Meer informatie op trouwautopurmerend.nl.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.