Regio op Straat: Trouwauto Purmerend “In deze decembermaand boeken is 10% korting.”

Purmerend – Regio op Straat wordt drie keer per week op maandag, woensdag en vrijdag om 17:00 uur gepubliceerd. Elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen

Afgelopen vrijdag waren wij bezig met opnames in het Makado Winkelcentrum. We herkenden Edwin van Rookhuizen en zijn vrouw en wisten dat hij iets met trouwauto’s deed. We schoten ze aan in de Ay-Market. Temidden van de eieren, brood en de pakjes thee vertelde Edwin vol passie over zijn hobby voor oude auto’s en hoe zijn bedrijf is ontstaan. “Ik heb twee auto’s en ben bezig met een derde. Het is een uit de hand gelopen hobby. Het is meer passie dan business.”

“Hij is ook af en toe bruidsmeisje.”, zegt Belinda. “Als hij in Purmerend een trouwerij rijdt, dan ga ik meestal even kijken. Als Edwin dan aankomt zie je een blij gezicht.” Omdat we ze toch voor de camera hadden gaven wij een marketing voorzetje. “Ik vind het een goed idee. Als ze in december boeken, 10% korting.”, zegt Edwin.

Meer informatie op trouwautopurmerend.nl.

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Met een overzicht van de belangrijkste artikelen
En exclusieve kortingsacties van winkeliers.
En veel meer. Laat u verrassen. De eerste nieuwsbrief zult u eind oktober ontvangen.

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*