* AfvalPurmerend

GFT-kliko nu weer om de week geleegd

Purmerend – Wat betreft het legen van de GFT-bak is het winterschema deze week weer ingegaan. Dit betekent dat de GFT-bak om de week geleegd zal worden.

In sommige wijken wordt deze week overgeslagen. In andere wijken wordt de bak volgende week voor het eerst niet geleegd. Kijk op de Afvalkalender wanneer uw GFT-bak weer aan de beurt is.

Iedere winter vermindert de gemeente Purmerend de frequentie waarmee de GFT-kliko wordt geleegd. Door de temperatuur is er minder kans op geuroverlast en de bakken zitten doorgaans minder vol, omdat er minder in de tuin wordt gesnoeid. Vanaf de lente wordt de bak weer wekelijks geleegd.

Bekijk hier de afvalkalender: https://afvalkalender.purmerend.nl

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.