14.2 C
Purmerend
zaterdag 13 juli 2024
Home* Regio op StraatRegio op Straat: “Geen moeite met autoriteit maar ik wil daar wel...

Regio op Straat: “Geen moeite met autoriteit maar ik wil daar wel tegen vechten als het niet gaat zoals het hoort”

Purmerend – Regio op Straat wordt drie keer per week op maandag, woensdag en vrijdag om 17:00 uur gepubliceerd. Elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen.

Afgelopen vrijdag waren wij bezig met opnames in het Makado Winkelcentrum. Ex-wijkagent en thans welzijnswerker, Gert-Jan Schipper kwam toevallig langs en wij schoten hem aan. Gert-Jan had koffie gehaald voor een client van hem. “Ze geeft mij altijd koffie en dan vind ik het wel zo netjes om wat terug te geven.” Op de vraag waarom de overstap is gemaakt van wijkagent naar welzijnswerker: “Als wijkagent kan je niets aan het probleem doen, je gaat weer en het probleem blijft bestaan. Dat kan je als welzijnswerker nu wel.”Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,957FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
14.2 ° C
15.1 °
13.3 °
80 %
3.8kmh
95 %
za
16 °
zo
19 °
ma
23 °
di
21 °
wo
20 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.