* Regio op StraatPurmerend

Regio op Straat: “Geen moeite met autoriteit maar ik wil daar wel tegen vechten als het niet gaat zoals het hoort”

Purmerend – Regio op Straat wordt drie keer per week op maandag, woensdag en vrijdag om 17:00 uur gepubliceerd. Elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen.

Afgelopen vrijdag waren wij bezig met opnames in het Makado Winkelcentrum. Ex-wijkagent en thans welzijnswerker, Gert-Jan Schipper kwam toevallig langs en wij schoten hem aan. Gert-Jan had koffie gehaald voor een client van hem. “Ze geeft mij altijd koffie en dan vind ik het wel zo netjes om wat terug te geven.” Op de vraag waarom de overstap is gemaakt van wijkagent naar welzijnswerker: “Als wijkagent kan je niets aan het probleem doen, je gaat weer en het probleem blijft bestaan. Dat kan je als welzijnswerker nu wel.”

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.