Politie krijgt veeg assistentie van de brandweer

Wijkagent Harry de Waal

PURMEREND – “Kansloos” vindt wijkagent Harry de Waal het, gisteravond is in zijn wijk de Gors een bushokje vernield. Gelukkig kon hij op hulp rekenen tijdens het opruimen: Brandweer Purmerend kwam spontaan helpen met vegen.

De wijkagent deelt een foto op zijn twitterpagina om zijn collega’s van de brandweer te bedanken. “Maar als je dan staat te vegen, om lekke banden voor passanten op 2e kerstdag te voorkomen en je krijgt spontaan hulp van de brandweer Purmerend dan is er toch nog saamhorigheid van kerst.”, schrijft hij.

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*