* Televisie

Zaterdag a.s. casting Hotter Than My Daughter – geef je nu op

Purmerend – Vind jij dat jouw moeder er bij loopt als een tiener? Of ben jij juist een moeder die zich schaamt hoe haar dochter zich kleedt? Dan is de redding nabij! Het programma Hotter Than My Daughter heeft nog een paar plekjes vrij. Wil jij meedoen met de casting op zaterdag 29 december a.s. in Purmerend, lees dan snel verder. Misschien krijgen jullie als moeder en dochter dan wel een make-over van Patty Brard en haar fashionteam!

Op zaterdag 29 december 2018 wordt er een landelijke castingavond gehouden in Café bij de Wester, aan de Westerstraat in Purmerend. Moeders en dochters uit heel Nederland – maar zeker ook uit Purmerend – worden uitgenodigd om langs te komen. Dus herken je jezelf in bovenstaande? En kijk je regelmatig vol schaamte naar de ander? Dan is dit nu jullie kans! Heb jij interesse in deelname met jouw moeder of dochter? Lees dan nu verder over de speciale castingavond die zaterdag a.s. plaatsvindt in Purmerend.

Tijdens de avond zal een castingteam met jullie praten over jullie relatie als moeder/dochter. Opnames vinden op korte termijn plaats (begin januari worden de eerste afspraken al gemaakt). Het nieuwe seizoen van Hotter Than My Daughter wordt vanaf eind februari 2019 uitgezonden.

Wil je je aanmelden? Vul dan het aanmeldformulier in of neem contact op met de redactie via het mailadres [email protected]. Van te voren aanmelden is fijn, maar als je de andere partij pas lastminute kunt overtuigen van deelname, kun je ook spontaan binnenlopen! En wil je graag meedoen, maar redden jullie het niet om zaterdag langs te komen? Dan kun je natuurlijk ook contact opnemen!

Castinglocatie:

Café bij de Wester
Padjedijk 2
1441 AZ Purmerend

Datum:
Zaterdag 29 december 2018

Inloop:
19:30 uur

 

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.